Online

Az oldal 2019. március 7. jött létre a Flaunt szolgáltatónál a saoirse-ronan.flaunt.nu cimen Lina és Izziee szerkesztőkkel. A Flaunt később módositotta a cimet saoirse-ronan.sosugary.com-ra. 2019 nyarán Lina megvette a s-ronan.hu domain cimet. Több hónap szünet után 2020. március 27-én újra nyilt az oldal Lina szerkesztővel. Az oldal kinézetében és kódolásában a következő szerkesztők oldalai voltak segitségünkre a leirásokkal és ingyenes témáikkal: BrielleNikkiiGergőEfruse & Linda.  Források amelyek szerepet játszottak az oldal szövegi és képi tartalmának létrejöttében:

Mafab.hu Wikia Port.hu
Google Saoirse-Ronan.com SaoirseRonan.org
Filmezz.eu Mozicsillag.me SorozatBarát.Online
Online-Filmek.Me PicturePub Imdb.com

 

Jogi nyilatkozat

Az oldal nem áll kapcsolatban sem Saoirse Ronan-el, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, amely igyekszik a legfrissebb híreket és képeket összegyűjteni az ír származású amerikai színésznőről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású. Jogtalan másolása következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

 

Eddigi kinézetek

Itt az oldalon eddig szerepelt kinézeteket tekintheted meg, a legújabbak mindig legalul vannak. Az első képen az oldal kinézetét láthatod, mellette a galéra kinézetét.

1. kinézet (2019. március 07. – 2019. július 02.)

2. kinézet (2019. július 02. – 2020. március 27.)

3. kinézet (2020. március 27. – )